Homepage Universiteit Leiden
Homepage Faculteit der Letteren Homepage Forum Zoeken in Forum E-mail redactie Forum

Jaargang 5, nummer 1 (februari 2005)

   Agenda
   Onderwijs
   Onderzoek
   Personalia
   Discussie
   Bibliotheek
   Bestuurszaken
   ICT
   Redactioneel
   Reportage
   Colofon
 
Personalia
 

 

Maria Langeler
Managementassistente faculteitsbestuur

Graag maak ik van de gelegenheid gebruik mijzelf kort bij u te introduceren. Geboren, getogen en opgeleid in Leiden. De universiteit heeft altijd al een rol in m’n leven gespeeld, aangezien ik begin negentig ben afgestudeerd in de Engelse Taal- en Letterkunde. Na een opleiding als directiesecretaresse ben ik in de bloemenwereld verzeild geraakt. Eerst bij de Vereniging van Bloemenveilingen in Nederland en later bij Bloemenveiling Flora. In deze functies stond ik de algemeen directeur en het bestuur met raad en daad terzijde.

Na de fusie van Bloemenveiling Flora met Bloemenveiling Holland heb ik gekozen om ergens anders te gaan werken. Dit is Heineken Brouwerijen geworden waar ik mijn werkzaamheden, voor de directeur, heb voortgezet. Omdat ik steeds frequenter door heel Nederland moest reizen om te notuleren, had ik besloten om dichterbij huis iets te gaan zoeken. Onlangs deed zich de mogelijkheid voor een managementassistente functie bij het Faculteitsbestuur Letteren van de universiteit te aanvaarden; hier zit ik nu vanaf 10 januari jl. Zowel de sfeer als het werk en de reisafstand werken-wonen bevallen mij prima.

Tijdens mij zgn. "bloemenperiode" is mijn zoontje Florent, nu net 5 jaar, geboren. Inmiddels ben ik 12 jaar getrouwd met een lieve, sportieve man, Henk. Mijn hobby’s zijn pianospelen, wandelen, steden bezoeken, uit eten gaan, maar vooral leuke dingen doen met Florent.

Ik werk van ma t/m do. (09.00-17.00), tel. 527 2342, kamer: 1175 / 303

 

Printversie

Uw reactie
vorige pagina top pagina